Vigtig sejr i herredyst

Efter ubesværet storsejr over Åbyhøj mandag aften, skulle vi have fundet mere fysiske og disciplinære dyder frem til en noget hårdere modstander fra AIA Tranbjerg. Vi havde indtil i aften tabt de seneste 3 kampe mod AIA, så det var en hård test vi stod overfor.

MÅL!

Vi fik den bedst tænkelige start, da Morten Bang, bare 2 minutter inde i kampen, lagde pres på AIA's bageste mand og fik fravristet ham bolden. Helt alene foran mål fik han afdriblet målmanden og scoret i tomt mål.

Vi havde meget godt styr på pasningsspillet efter scoringen, men var under et helt anderledes pres når vi var på bolden end vi var vandt til fra de sidste par kampe. AIA var også meget boldsikre når de var havde bolden, men en godt hårdt arbejdende midtbane med Kristian "KD" Drachmann og Kasper "Poppe" Andersen, fik spoleret meget af AIA's opspil gennem midten af banen. De få chancer de kom frem til fik forsvaret hjulpet aftenens stand-in målmand Martin Bille med at afværge.

Vi havde flere rigtig gode aktioner op ad banen i første halvleg, og bl.a. Morten Bang og Jakob Hansen kom frem til flere gode afslutninger, som dog ikke blev helt farlige. En enkelt gang mere i halvlegen fik vi bolden i nettet, men målet blev retfærdigvist underkendt for offside.

Fra anden halvlegs start blev presset mod vores mål intesiveret med hjælp fra en stærk modvind, som førte en tung regnbyge med sig. Vi havde meget svært ved at få flyttet bolden op ad banen i den stærke vind, og AIA udnyttede vinden til at skubbe presset meget højt op på vores bane.

MÅL!

I pausen havde vi været nødsaget til at lave nogle rokeringer i forsvaret, og AIA udnyttede at vi ikke havde fundet helt på plads. Efter bare 1½ minuts spil af halvlegen brød de igennem i venstre forsvarsside, og fik lagt et godt indlæg ind til deres store angriber. Martin Bille forsøgte at møde indlægget, men gik fejl af bolden, og netop indskiftede Jesper "Store" Søndergaard var fejlpladseret i forhold til angriberen, som let kunne heade bolden i nettet til udligning 1-1.

Den hårde modvind gjorde det fortsat svært for os at få ordentlig styr på begivenhederne, men efter små 15 minutters spil af anden halvleg lagde vinden sig igen, og genvandt styringen over spillet.

MÅL!

Halvvejs gennem halvlegen fik vi hjørnespark i venstre side. "KD" sparkede bolden hårdt og fladt ind mod forreste stolpe, hvor den strøg fordi venner og fjender før den endte ved bageste stolpe, hvor "Poppe" dukkede op og fik prikket bolden i nettet til 2-1.

Føringsmålet hjalp med til at kampen endegyldigt skiftede karakter. AIA spillede nu meget på lange bolde op mod deres høje angriber, som skulle lægge boldene af til sine hurtige medspillere. Det fik vi hurtigt fundet en løsning på at få stoppet, så deres chancer blev kun få og sporatiske, og ikke noget Bille havde svært ved at håndtere.

Kampen var meget præget af høj tænding og engagement i alle nærkampe, og det gjorde til tider kampen svær at styre for dommeren, der måtte lægge øre til mange klager og kommentarer, men han holdt hovedet nogenlunde koldt, og undlod af dele kort ud til nogen af holdene.

Efter en sand herrefight mod slutningen, lykkedes det os at trække os ud af kampen med 3 hårdt tjente points. En sejr der kan vise sig at blive meget vigtig i topstriden, da AIA må betegnes som et af de bedre hold i rækken.

Efter kampen var der lige så hard "kamp" om stemmerne til Man of the Match, men Kasper Drachmann fik fuldt fortjent æren med 4 stemmer, mens "Store", "KD" og Bille alle fik 3 stemmer hver. Morten "Jaap Stam" Søndergaard fik 2 stemmer og Søren Andersen fik den sidste stemme.