UNICEF CUP 2022

I takt med at covid-19 omsider har sluppet sit tag i Danmark og resten af verden, er vi super glade for at kunne afholde UNICEF CUP igen. Vores første store velgørende event siden pandemiens indtog, blev afholdt den 17. september 2022 i Aarhus. Som noget helt nyt, havde vi flyttet stævnet fra det grønne græs på Ceres Park, ind til naboen Djursland Bank Arena, hvor banen er mindre, underlaget er hårdere og tilskuerne er dejligt tæt på det hele. Et andet plus er at vi ikke har vejret som bekymring for afviklingens succes. 

 

Vi havde denne gang også valgt at lade entréen være gratis for alle, hvor de fremmødte i stedet havde mulighed for at donere et velgørende beløb via sms og/eller Mobilepay, og dermed hjælpe os tættere på vores mål, som er at bringe totalen for donerede vacciner til UNICEF op på 1 million!

 

Traditionen tro, havde UNICEF Cup 2022 en alen lang liste af kendisser som deltagere i stævnet. I alt havde vi 6 velgørende landshold til start, som udover det arrangerende Danmarks mest velgørende fodboldhold og de gavmilde ingeniører fra Dansk Ingeniør Service, som udgør Ingeniørlandsholdet, havde vi de forsvarende UNICEF Cup vindere fra AGF Legends & Friends, med Lars Lundkvist, Martin Jørgensen, Peter Graulund, Bjørn Kristensen, Uffe Jakobsen, Bent Wachmann, Thomas Thorninger og Steffen Rasmussen. Bejlerne til at overtage tronen fra AGF'erne var bl.a. TV Værtslandsholdet med Stig Tøfting, Lars Christiansen, Thomas Gravesen, Signe Vadgaard, Niklas og Daniel Jensen samt Christina Roslyng. Eneste hold der har været med fra vi startede i 2014 er Komikerlandsholdet med bl.a. Carsten Bang, Anders Nielsen, Melvin Kakooza, Geo, Lasse Madsen, Kasper Porsdal og Martin Johannes Larsen. Det nye skud på den velgørende UNICEF Cup stamme er Skuespillerlandsholdet anført af Cyron Melville, med Marco Ilsø, Roland Møller, Jakob Cedergren, Lucas Lynggaard Tønnesen og mange flere på holdet.

 

Stævnet blev afviklet med et grundspil, hvor alle mødte alle, og en finale hvor de to bedstplacerede hold fra grundspillet tørnede sammen i kampen om den store pokal. Det var de 4 stjernehold der løb med al opmærksomheden, hvor TV værternes- og AGF'ernes  mange liga- og landsholdkampe kom til udtryk ved at de fik spillet til at se legende let ud til tider. Skuespillerne overraskede mange og vandt deres første 4 kampe, mens Komikerne var "klassens irriterende dreng" som drillede de store ved at vinde et par kampe undervejs. I den sidste ende var det dog TV Værterne og Skuespillerne der stod i finalen, hvor rutinen dog blev for meget for de hårdt kæmpene skuespillere, som tabte med 6-2 til TV Værterne der kunne løfte pokalen for 3. gang.

 

Til selve eventet havde vi lidt over 2000 tilskuere inde i arenaen i løbet af dagen. Samlet set, med donationer fra tilskuere i hallen, salg af merchandise, auktionede spillertrøjer fra stævnet og sponsordonationer, nåede vi vores målsætning, og har nu samlet set doneret ikke mindre end 1 million livreddende vacciner til UNICEF. 

 

TV Værterne tog pokalen, men de eneste rigtige vindere af UNICEF Cup 2022 blev UNICEF og de mange børn der nu får en reel chance i livet med en livreddende vaccine. 

 

Sponsorer
Jakobsen & Co
Hummel
Salling

Copyright 2012  /  Danmarks Mest Velgørende Oldboys  /  kontakt@fodboldtilforskel.dk  /  Bliv sponsor