Velgørende børnedag stor oplevelse for børn og oldboys

Fredag den 15. Marts afholdte vi en velgørende børnefodboldskole for 53 skolebørn fra 1. til 6. klassetrin. Modsat børnedagen sidste år i Dubai, hvor forældrene betalte et velgørende beløb for børnenes deltagelse, var denne dag netop for nogle af de børn vi i år har valgt at støtte.

 

Børnene havde alle fået tidligt fri fra skole for at kunne deltage i arrangementet, og vi fik sat gang i fodboldskolen med at udlevere fodbold trøje og fodbold til alle de deltagende børn, inden vi fik dem delt op i fire grupper efter alder.

 

Efter lidt fælles opvarmningslege, hvor børnene fik mulighed for at lære os bedre at kende, og dermed give os den tillid vi skulle bruge for at få det optimale ud af dagen, blev de fire grupper fordelt på fire forskellige stationer. Hver station havde forskellige lege med fodbolden i fokus, så som skudøvelser, fartmålere, spil på to mål, stikbold, etc. Grupperne roterede mellem de fire stationer, så alle fik lov at prøve alle stationerne.

 

Det var helt fantastisk at se den glæde børnene havde ved at få udleveret trøje og bold til ejendom, og da børnene var meget imødekommende fra start blev dagen meget nem at gennemføre. Vi oplevede ved selvsyn præcis hvor vigtigt vores projekt er for børnene, da de ikke bare løb rundt med de største smil på læberne under hele arrangementet, men flere var også meget påpaselige med at holde fast på deres bold, og ville ikke lægge den fra sig selv omlegene ikke altid krævede brug af bold. Alle børn fik en medalje med Støt Grønland logoet som et evigt minde som det perfekte punktum på en stor oplevelse for både børn og oldboys.

 

Efter et yderst vellykket arrangement fik vi frokost i cafeen ved siden af skolen, og da børnene fandt ud af det kom de strømmende ind for at få autografer på bolde og trøjer. Flere af børnene fortalte os at det havde været en helt fantastisk dag, og nogle synes endda at dagen slog Juleaften med flere længder.

 

Vi har i dagene efter børnefodboldskolen været forbi flere børn som stadig har deres udleverede trøje på, og smilene er ikke blevet en milimeter mindre. Med vores helt utrolige oplevelse med børnene fra Kangerlussuaq er der ingen tvivl om at det bliver en kæmpe succes når vi til efteråret kan rulle projektets midler ud til resten af landet.

Sponsorer

Copyright 2012  /  Danmarks Mest Velgørende Oldboys  /  kontakt@fodboldtilforskel.dk  /  Bliv sponsor