Velgørende fodbold i børnehøjde

Rammerne var perfekte på Østerbro Stadion, som Boldklubben Skjold i den gode sags tjeneste havde givet os lov til at bruge til dagens events, og de gamle drenge fra Hinnerup var oplagte og klar til en eftermiddag hvor legen med den runde fodbold va i højsæde.

Ca. 25 børn (et stykke under det forventede antal) troppede op til træningen med de gamle drenge fra provinsen. Alle betalte et symbolsk beløb for at deltage, og med i prisen på 200,- fik de en UNICEF fodboldtrøje og en adgangsbillet til sig selv og én voksen til eftermiddagens store tilløbsstykke - Trekantsturneringen mellem Komikerlandsholdet, Musikerlandsholdet og DANMARKS MEST VELGØRENDE OLDBOYSHOLD.

De fremmødte børn blev, efter lidt opvarmningslege, holdinddelt og dirigeret igennem fire træningsstationer, hvor de bl.a. fik trænet benarbejde og dribleteknik, indlæg og afslutninger, skudstyrke og endelig spil på to mål. Afslutningsvis blev der spillet "de gamle mod de unge" på tre mål, inden vi sagde tak for i dag med den obligatoriske velgørende High-Five.

Forældrene deltog enten med moralsk støtte på de enkelte stationer, eller også nød de det gode vejr vi havde taget med os til dagens anledning. Både børn, forældre og velgørende oldboys havde et par rigtig gode timer sammen, med boldleg og højt humør i den gode sags tjeneste.

Copyright 2012  /  Danmarks Mest Velgørende Oldboys  /  kontakt@fodboldtilforskel.dk  /  Bliv sponsor