Velgørende fodboldhold tilbage i Barcelona

16. april 2015 drog DMVF sydpå mod Barcelona, som var destinationen for dette års udlandseventyr og fundraiser. I samarbejde med Unicef, samler vi i år ind til vacciner til ikke færre end 250.000 børn fra de mest udsatte regioner af den 3. verden. Som et led i vores indsamling fungerer turen til Barcelona i første omgang som en mulighed for at lave en event for de danske netværk i Barcelona, hvor overskuddet ubeskåret målrettes vaccinerne til Unicef.


Med på turen havde vi bl.a. vores Humorambassadør Carsten Bang, som nu på 3. år samarbejder med DMVF, og vores Musikalske ambassadør Poul Krebs, som havde fornøjelsen af det gode selskab fra DMVF for første gang. Begge entertainere gav prøver på deres talent under Danskeraftenen, hvor alle i det danske netværk i Barcelona og omegn var inviteret til en aften med underholdning fra vores to ambassadører og foredrag om vores noget anderledes koncept af Sportsdirektør Simon Schiølin - alt sammen over en tre-retters middag. Pris pr. kuvert var bare €50 som sammen med halvdelen af omsætningen fra baren gik direkte i "vaccinekassen".


Ud over underholdning, foredrag og mad, var der også rig mulighed for de fremmødte til at donere personligt eller via deres firma til projektet, bl.a. gennem auktion på effekter som f.eks. Ebbe Sands spilletrøje fra Schalkes pokaltriumf i 2002, hvor han øvrigt selv løftede trofæet som anfører. Det vindende bud gik direkte til de velgørende vacciner. Aftenen var en succes, og vi fik samlet i omegnen af 100.000,- danske kroner ind til vores velgørende projekt.


På det sportslige plan bød turen på hele tre store fodboldoplevelser - to af dem med os selv i centrum i bedste velgørende stil. Fredag eftermiddag blev der fløjtet op til velgørende revanchekamp mod vores første europæiske modstander nogensinde - RCD Espanyol. Kampen blev spillet på samme bane, blot en uge før 7 års dagen for vores første møde. Igen denne gang havde vi den gode ven af holdet og gamle Espanyol- og landsholdstjerne John Lauridsen med i truppen. Kampen endte med endnu et nederlag, men dog i en nogen tættere kamp end resultatet (7-0) indikerer. (Læs sammendrag fra kampen her)


Lørdag var vi på plads på Camp Nou til topopgøret i La Liga mellem FC Barcelona og Valencia. En stor oplevelse at være til fodbold med 99.000 andre tilskuere på dette enorme stadion. Efter kampen, som Barcelona vandt 2-0, var det retur til hotellet og klargøring til den vigtige Danskeraften.


Søndag stod den igen på velgørende opvisningskamp, og denne gang mod mægtige FC Barcelonas gamle drenge. De var dog ikke helt så gamle som vi havde forestillet os, og så var de længder bedre teknisk og taktisk. Dertil kom at de spillede i et helt andet tempo end vi har været vant til. Vi tabte kampen fortjent 16-3. Simon Schiølin, Morten Bang og Jacob Hansen var vores målscorere. (Læs sammendrag fra kampen her)


Turen til Barcelona var en stor oplevelse, men også en noget anderledes oplevelse end de seneste år, da der har været flere sportslige indslag i den velgørende ånd end vi plejer denne gang. Ikke desto mindre fik vi en god sum velgørende midler med hjem, som vi kan bruge i bestræbelserne på at nå vores erklærede mål på 250.000 vacciner - dvs. 250.000 børn der står til at rede mod de skadelige, og til tider dødelige sygdomme som Mæslinger og Polio. Det velgørende arbejde fortsætter nu under hjemlige himmelstrøg, med vores primære opgave - at finde velgørende samarbejdspartnere til vores Unicef projekt.Sponsorer
FBI
Hummel

Vidste du...

at Danmarks mest velgørende fodboldhold har taget det velgørende koncept til ikke mindre end 8 forskellige lande på 4 forskellige kontinenter gennem de sidste 8 år?

Copyright 2012  /  Danmarks Mest Velgørende Oldboys  /  kontakt@fodboldtilforskel.dk  /  Bliv sponsor